Известие

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек при 2.4жтд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бял пушек при 2.4жтд

Наблюдавам изпушване на бял пушек при потегляне,от вече 1000 км.Току що се връщам от Велико Търново(прекрасен град) и при всяко потегляне с леко подаване на газ изпушва бяло.Не харчи масло,вода.Интересно,че в покой,подавам газ и нищо не излиза през ауспуха.В движение също,само при потегляни изпушва бяло.Върви си както преди.
    Значи,аз ще свалям турбината за рециклиране,защото имам спичане на геометрията,та въпросът ми е дали трябва ускоря влизането в бокса за турбината или да търся проблема другаде.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
    Наблюдавам изпушване на бял пушек при потегляне,от вече 1000 км.Току що се връщам от Велико Търново(прекрасен град) и при всяко потегляне с леко подаване на газ изпушва бяло.Не харчи масло,вода.Интересно,че в покой,подавам газ и нищо не излиза през ауспуха.В движение също,само при потегляни изпушва бяло.Върви си както преди.
    Значи,аз ще свалям турбината за рециклиране,защото имам спичане на геометрията,та въпросът ми е дали трябва ускоря влизането в бокса за турбината или да търся проблема другаде.
    Влизай в бокса и виж пушека че не е добре това .... .
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Провери си дебитомера преди да правиш другите манипулации
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Провери си дебитомера преди да правиш другите манипулации
        Дебитомера е нов на 4000км.Между другото ми даде разход 6.5л на 100км,с 5 човека и климатик от Сф,ВТ,СФ през прохода Шипка,юнашко каране.
        Относно проблема,изпушва само когато сгрее двигателя.
        Утре отивам на диагностика,ще си взема и лексотанза всеки случай.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Дебитомера е нов на 4000км.Между другото ми даде разход 6.5л на 100км,с 5 човека и климатик от Сф,ВТ,СФ през прохода Шипка,юнашко каране.
          Относно проблема,изпушва само когато сгрее двигателя.
          Утре отивам на диагностика,ще си взема и лексотанза всеки случай.
          Щом така върви не е проблем карай и не се страхувай
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
          X